Червена чанта

Червена чанта? Защо не!

Вероятно никоя жена няма да се осмели да оспори това твърдение, особено ако оценява собствената си колекция от клъч, чанти за рамо, раници, спортни чанти и Бог знае какво.

Най-интересното е, че всеки нов моден сезон представя все повече и повече модели аксесоари и не всички от нас могат да устоят на необходимостта да ги купят. Насред цялото предлагано великолепие има един продукт, който трябва да е в гардероба на всяка дама, независимо от възрастта или социалния статус – това е червената чанта.

С какви цветове се съчетава?

Ако искате да комбинирате червена чанта с неща, добре е да знаете, че й отиват почти всички нюанси:

  • черно и бяло;
  • бежово и сиво;
  • сиво и синьо;
  • зелено и жълто.

Както знаете, не може да съществува проблеми с това. Тогава тя може смело да комбинирате със страховит аксесоар.

С цел да докажем този факт, предлагаме ви да опитате чанта в червен цвят по всяко време на годината.

чанти

Как да се обличате през лятото?

Ако ще се разхождате, помислете за възможността да направите лък от къси дънкови шорти или пола от зелено, жълто или синьо, райе в черен и бял топ и неутрални обувки.

Последният, между другото, също може да е червен, както и няколко тънки гривни, обеци, карамфили или висулки.

Друга версия на това, което е приемливо да носите чанта със светлосини дънки, червен топ и сини малки бижута. Червеното червило трябва да присъства в грима. То трябва да е последвано от огромни слънчеви очила, които да се издигнат на носа, отново, в червен кант.

 

Как да изберем чревна чанта за офиса

чанти

Дамските дрес-кодове не са толкова строги, колкото мъжете и затова, ако имате въображение, дори скучен работен лък може да бъде направен стилен, ярък и емоционален вида ви. За целта опитайте да комбинирате черна пола с допустима дължина (изрязани панталони) с черна, бяла или червена риза / блуза.

От бижутата е допустимо да се носят лаконични и дискретни вериги и обеци, изработени от злато или сребро. Черните обувки от лакована кожа с елегантни токчета ще изглеждат добре на краката, въпреки че комбинираните (червено-черни) сандали. Те са позволени, разбира се, без да се засягат корпоративните правила.

В допълнение, чантата „огън“ върви добре с класически панталон в бяло, с червена блуза или риза под сако или жилетка. В този случай няма нужда от бижута, защото външният вид ще се окаже изразителен, а очите „закачливи“.

чанти

Избор на червена чанта за ресторант или парти

Всичко зависи от това как трябва да изглеждате. Ако женските ви фантазии нарисуват романтично и нежно изображение, тогава чанта може да е с къса бяла рокля с дантелена гарнитура, обувки от лак кожа или бели сандали с алени декоративни елементи, бяло палто и минимален комплект бижута с нотки на череши.

Чантата с фатално изображение трябва да се комбинира с къса черна рокля в стил Коко Шанел, верига от златна врата, алени обувки или сандали. При липса на такива може да носите черни обувки. Сама по себе си появата на жената вамп не приема носенето на аксесоар през рамо!

Източник: zoe-top.com.